Voor marketeers die willen uitblinken

in e-mail marketing en marketing automation

Onze belofte

Wij helpen marketeers en communicatieprofessionals uit te blinken in de inzet van e-mail marketing, e-mail marketing automation en marketing automation. Dat is onze belofte aan onze klanten en daarop worden wij graag afgerekend.

Wie zijn we en wat doen we?

Blinker is een aanbieder van online marketingsoftware en bijbehorende kennis en diensten. Met onze software, de kennis die wij beschikbaar stellen en de diensten die wij leveren, maken we onze klanten succesvol. Wij vinden het daarbij belangrijk dat onze klanten zelf aan de knoppen zitten en de ambitie hebben om resultaten continu te verbeteren.

logo_blinker.png

Bekijk wat onze klanten zeggen

Lees onze cases

Klantdata maximaal beveiligd

Blinker is ISO 27001 gecertificeerd. Het ISO 27001-certificaat waarborgt dat Blinker aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging voldoet. Dit laat zien dat al onze systemen, processen en diensten voldoen aan de hoogste eisen voor informatiebeveiliging. 

 

Lees meer over ISO 27001

Toekomstvast groeipad

Bedrijven die kiezen voor Blinker kiezen tenslotte ook voor een toekomstvast groeipad. Begin je met de inzet van e-mail marketing voor jouw organisatie, dan kun je binnen MailPlus moeiteloos doorgroeien naar e-mail marketing automation. 
toekomstvast.png