Speedsessie A/B testen

A/B testen

Met een A/B test krijg je inzicht in het effect van een A-variant en een B-variant. In e-mail marketing zijn deze testen populair en in MailPlus zijn ze uitstekend in te richten. Met een A/B test kun je achterhalen welke onderwerpregel het meest aanspreekt, welke call-to-action, welke copy etc.

Kom naar onze gratis speedsessie op donderdag 14 september en leer in twee uur tijd alles over A/B testen en hoe je deze inricht in MailPlus.

Schrijf je in

 

Duur: 2 uur
Kosten: Gratis

Meer informatie:

Programma
Data
Locatie
Investering

Programma

14:30 Inloop en registratie
15:00  Leer om doelstellingen van je mailing te bepalen, het testelement en de testgroep. Een A/B test slaagt als je over deze drie zaken goed hebt nagedacht.
15:15 Hoe richt je een A/B test in op verschillende testelementen? Denk aan: afzendernaam, onderwerpregel, snippet, copy, calls-to-action en afbeeldingen. En wat zijn de best practices? 
16:00 Opzetten en inrichten verschillende testelementen in MailPlus? Hoe groot moet de testgroep zijn en wanneer is de uitkomst van de test betrouwbaar?
16:15 Vragen beantwoorden
17:00 Afsluiting en napraten

Planning en inschrijven

De speedsessie wordt gegeven bij Blinker en MailPlus in Zoetermeer.

 

Maand / Jaar Datum Locatie  

september
2017

14 september 2017
15:00 uur - 17:00 uur
(inloop vanaf 14.30u)
Zoetermeer Inschrijven

Locatie

De speedsessie vindt plaats bij Blinker en MailPlus in Zoetermeer. Het adres is: Boris Pasternaklaan 16, 2719 DA Zoetermeer.

Gratis parkeren

In onze parkeergarage kun je gratis parkeren. Is hier geen plek meer? Zoek dan rond ons kantoor een plekje.Let op: je kunt niet overal vrij parkeren bij ons kantoor. Zie de routebeschrijving voor meer informatie over parkeergelegenheid.

foto_pand_producttraining.png

Investering

De speedsessie is gratis bij te wonen.