Zorgeloos starten

met e-mail marketing

Zorgeloos starten

Als je start bij Blinker met MailPlus, dan zorgen we dat je dit zorgeloos kunt doen. Je krijgt niet een leeg account maar samen zetten we stapsgewijs de gewenste onderdelen voor je klaar.

E-mail template gebaseerd op jouw huisstijl

Afhankelijk van de gemaakte afspraken, starten we met het ontwerp van het nieuwsbrief template of beoordelen we het aangeleverde ontwerp. We zorgen dat het e-mail design omgezet wordt naar een HTML template dat geschikt is voor de meeste gebruikte e-mail clients: Livemail, Gmail, Outlook 2003, Outlook 2007, Outlook 2010 en Macmail. Daarnaast maken we het template geschikt voor het gebruik in MailPlus.

email_template_huisstijl.png

Producttraining met collega marketeers

Om een succesvolle start te maken met MailPlus, kun je de MailPlus producttraining volgen. Eens in de twee weken wordt deze training op de woensdag gegeven. Tijdens de training ga je aan de slag in een trainingsaccount van MailPlus. Hierin stel je een nieuwsbrief op, analyseer je de resultaten en ga je aan de slag met online formulieren en enquêtes.

training.png

Trainingen

Om klanten te helpen succesvol van start te gaan met MailPlus hebben we voor onze MailPlus producten praktische trainingen ontwikkeld die je bij ons op kantoor in Zoetermeer kunt volgen. Bekijk onze trainingen.

Optimaliseren van e-mail marketing

Je persoonlijk adviseur staat voor je klaar om je eerste mailing te bespreken en in een aantal succesgesprekken de inzet van e-mail marketing samen met jou te optimaliseren. Meer informatie over de optimalisatiefase.