Adviesproducten

Oplossingen voor e-mail marketing

Advies over de inzet van e-mail marketing

Om marketeers en communicatieprofessionals bij te staan in complexe e-mail marketing (automation) vraagstukken, hebben we een aantal specifieke adviesproducten ontwikkeld waarmee we gepaste oplossingen bieden en hen verder helpen in de optimalisatie van dit kanaal.

Koppeling MailPlus

Je wilt binnen MailPlus gebruik maken van gegevens vanuit andere bronnen. MailPlus is voorbereid om automatisch data uit andere bronnen te importeren. De techniek is aanwezig, maar hoe richt je de gegevensuitwisseling nu in en waar moet je allemaal op letten? Op basis van jullie wensen en de mogelijkheden bepalen we samen welke data tussen jullie bronsystemen en MailPlus gesynchroniseerd gaan worden en de inrichting van de koppeling.    

Download de productsheet
koppeling.png

Campagne Definitie

We starten tijdens een intake met het in kaart brengen van het doel van de campagne, een campagnebeschrijving en de campagneflow met bijbehorende stappen. Vervolgens gaan we de triggers die de campagne doen starten en lopen inrichten. Uiteraard bepalen we samen met jou welke content nodig is voor de campagne en wie die gaat maken. Ook stellen we samen vast welke andere kosten moeten worden gemaakt voor de campagne, hoeveel tijd en welke technieken nodig zijn. Dit resulteert in een definitieve opzet.

Download de productsheet
campagne_definitie.png