De prettigste software voor professionele e-mail marketing

Professionele e-mail marketing

MailPlus is met recht de prettigste software voor professionele e-mail marketing. Zonder in te leveren op professionele features zorgt MailPlus ervoor dat je meer doet in minder tijd.

Met MailPlus Marcom Mailer start je met e-mail nieuwsbrieven versturen. Wil je meer succes behalen met e-mail marketing? Dan biedt MailPlus Marcom Campaigns nog meer mogelijkheden. Met dit pakket kun je e-mail campagnes opstellen, dynamische content toepassen en enquetes versturen.

Gebruiksvriendelijke software

MailPlus gelooft in de kracht van eenvoud. Waar andere partijen zich richten op zoveel mogelijk functies toevoegen, gaat MailPlus tot het uiterste om juist de belangrijkste functies zo goed mogelijk te laten werken. Dat is de reden dat marketeers MailPlus al jaren als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. 

Zonder technische kennis aan de slag

Door de drag-and-drop editors van MailPlus is het gemakkelijk om e-mails, landingspagina's en formulieren op te stellen. Je hoeft hiervoor geen HTML of CSS kennis te hebben. Daarnaast is het wel mogelijk om de code in te zien en te wijzigen.

“Gebruiksvriendelijk en dus makkelijk te bedienen. MailPlus is voor ons onmisbaar in de marketingmix.”

Meebeslissen over nieuwe features

Elke gebruiker kan via het MailPlus-forum ideeën aandragen voor MailPlus. Vervolgens kunnen alle gebruikers op deze ideeën stemmen. De beste en populairste functies verwerkt MailPlus in de software.

Gratis support

Hoe prettig MailPlus ook werkt, soms heb je ook ondersteuning nodig van product experts. En dat is precies wat MailPlus biedt. Een supportteam van acht experts staan voor je klaar om je te helpen bij al je MailPlus vragen.

Het MailPlus Supportteam

Betrouwbaar platform

Per maand verstuurt MailPlus tientallen miljoenen e-mails. De werking van alle MailPlus functies en alle verzendingen van nieuwsbrieven, serviceberichten en transactionele e-mails, worden door serververzoeken via het platform verzorgd. Hiermee is de optimale aflevering van jouw e-mails gegarandeerd.