MailPlus Marcom Campaigns features

Maximale impact met e-mail marketing campagnes

Ook voor e-mail marketing automation wordt MailPlus geprezen als de prettigste software. Professionele gebruiksvriendelijke features zorgen ervoor dat e-mail marketeers meer doen in minder tijd en betere resultaten behalen.

De mogelijkheden van e-mail marketing automation

Met MailPlus Campaigns stel je eenvoudig campagnes op die uit meerdere stappen kunnen bestaan. Een simpel voorbeeld: je vraagt via een formulier op een website een document aan. Een automatische bevestigingsmail met het aangevraagde document wordt vervolgens naar het opgegeven e-mailadres verzonden. Dit komt omdat het formulier is gekoppeld aan de bevestigingsmail. Zo kennen campagnes meerdere ‘starttriggers’.

Leer je relaties beter kennen

Met profielverrijking ben je in staat je communicatie steeds beter af te stemmen op de ontvanger. Dat doe je door gedrag op te slaan, zoals doorkliks en opens, of door expliciet informatie te vragen via online enquêtes en webformulieren. Je kunt ieder contactmoment gebruiken om de profielen te verrijken.

Dynamische content

Met dynamische content stem je de inhoud binnen een mailing af op de ontvanger. Gebruik interessevelden, geografische of demografische gegevens om te bepalen welke content wordt verzonden. Zo maak je je e-mails nog relevanter en vergroot je de kans op conversie.

Alle functionaliteiten van MailPlus Marcom Mailer

Naast bovenstaande functionaliteiten biedt MailPlus Marcom Campaigns ook alle mogelijkheden van MailPlus Marcom Mailer. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Gebruiksvriendelijke software
  • Zonder technische kennis aan de slag
  • Meebeslissen over nieuwe features
  • Betrouwbaar platform
  • Gratis support