Voor marketeers die willen uitblinken

in e-mail marketing en marketing automation

Onze belofte

Wij helpen marketeers en communicatieprofessionals uit te blinken in de inzet van e-mail marketing, e-mail marketing automation en marketing automation. Dat is onze belofte aan onze klanten en daarop worden wij graag afgerekend.

Wie zijn we en wat doen we?

Blinker is een aanbieder van online marketingsoftware en bijbehorende kennis en diensten. Met onze software, de kennis die wij beschikbaar stellen en de diensten die wij leveren, maken we onze klanten succesvol. Wij vinden het daarbij belangrijk dat onze klanten zelf aan de knoppen zitten en de ambitie hebben om resultaten continu te verbeteren. Hierbij staat een prettige samenwerking altijd voorop.

logo_blinker.png

Bekijk wat onze klanten zeggen

Lees onze cases

Toekomstvast groeipad

Bedrijven die kiezen voor Blinker kiezen tenslotte ook voor een toekomstvast groeipad. Begin je met de inzet van e-mail marketing voor jouw organisatie, dan kun je binnen MailPlus moeiteloos doorgroeien naar e-mail marketing automation. Wil je direct of daarna de stap maken naar marketing automation, dan bieden wij hiervoor HubSpot als oplossing voor een volledige inbound marketing strategie.
toekomstvast.png