ARCHIEF

Blinker geplaatst in Management Team Digital 100

05 augustus 2014

Dit jaar is de Management Team Digital 100 weer samengesteld. Het is een jaarlijkse imago-onderzoek naar de beste digitale dienstverleners in Nederland. Het onderzoek spitst zich toe op welke digitale dienstverleners managers zouden aanbevelen. De resultaten zijn ingedeeld in categorieën zoals consultancy, opleiding & training en online marketing & e-commerce. Het imago-onderzoek is vergelijkbaar met de Emerce 100, die ook een keer per jaar wordt samengesteld. In die laatstgenoemde categorie online marketing & e-commerce heeft Blinker een plaatsing behaald. En daar zijn we trots op!


DDMA Emailsummit 2014 – meer verzenden, feedback verzamelen en responsive e-mail marketing

16 juni 2014

Op woensdag 11 juni 2014 vond de DDMA Emailsummit 2014 plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Verschillende email marketing presentaties en workshops passeerden de revue, evenals de winnaars van E-mail M/V van het jaar en E-mailcampagne van het jaar.


Blinker en Rebekka Kadijk openen Timios Beachvolley seizoen

03 juni 2014

Zaterdag 24 mei jl. startte Timios Volleybal (Boskoop – Waddinxveen) officieel haar Beachvolley seizoen met een jeugdclinic van Rebekka Kadijk. Rebekka werd maar liefst negen keer Nederlands Kampioen Beachvolleybal, deed 3 maal mee aan de Olympische Spelen en won diverse prijzen bij Europese Kampioenschappen en wereldbekerwedstrijden.


Radiospots voor Defence for Children

28 mei 2014

In december 2013 startte Blinker een actie waarmee klanten 60 radiospots konden winnen op 100%NL. De winnaar Tools4ever liet op de dag van de prijsuitreiking weten dat zij de gewonnen radiospots zou schenken aan Defence for Children. Met dit bijzondere gebaar sloot Tools4ever aan op een tweede actie van Blinker. Naast de klantenactie waren er ook 60 radiospots beschikbaar voor een goed doel. Defence for Children werd zo de winnaar van 120 radiospots.


Email marketing, E-commerce en App-commerce

16 mei 2014

Donderdag 15 mei jl. organiseerden MailPlus en Blinker een event voor klanten, partners en klanten van partners waarin zij werden bijgepraat over de mogelijkheden van apps en e-mail marketing voor e-commerce.


Koopjedeal behaalt € 1 miljoen omzet dankzij e-mail marketing

01 mei 2014

Vorige week doorbrak dagaanbiedingenspecialist Koopjedeal.nl de magische grens van € 1 miljoen euro omzet die direct te danken is aan de inzet van e-mail marketing. Het bedrag verscheen op de teller van het dashboard binnen het platform dat Koopjedeal sinds september 2013 inzet voor e-mail marketing, MailPlus eCom.


Blinker opgenomen als “E-mail marketingbureau” in Emerce 100

10 april 2014

Het jaar waarin Blinker samen met zusterbedrijf MailPlus 10 jaar bestaat, wordt Blinker voor het eerst in de Emerce 100 geplaatst in de lijst als “E-mail marketingbureau”. Vorig jaar was Blinker nog te vinden onder het kopje “E-mail service provider” en behaalde daar de 1e plek. Dit jaar is Blinker voor het eerst geplaatst als “E-mail marketingbureau” en scoort hierbij maar liefst 6,5 ster. Deze score is goed voor een gedeelde 3e plaats.


Werkenbijblinker.nl – Join us!

17 maart 2014

Blinker is op zoek naar nieuwe collega’s. En niet zomaar 1 of 2, maar 5 in totaal! We zijn er trots op dat we zo hard groeien en dat we daarom zoveel nieuwe mensen nodig hebben die ons gaan helpen een volgende stap te maken. Daarom hebben we een nieuwe website gelanceerd die direct inzichtelijk maakt voor kandidaten wie we zijn en waar we voor staan en wat voor functies we willen invullen: www.werkenbijblinker.nl.


E-mail marketingsoftware speciaal voor franchiseformules een absolute must

17 februari 2014

Zoetermeer, 17 februari 2014 – E-mail marketingbureau Blinker gaat met het vernieuwde MailPlus Franchise aan de slag om franchiseformules te bedienen. MailPlus Franchise is een e-mail marketingoplossing speciaal ontwikkeld voor franchiseformules. De oplossing is gebaseerd op meer dan acht jaar ervaring met franchiseformules die e-mail inzetten als marketingtool.


Blinker ondersteunt SRM bij opleiden van online marketeers

16 januari 2014

Zoetermeer, 16 januari '14 - E-mail marketingbureau Blinker gaat marketingopleider SRM ondersteunen bij het opleiden van online marketeers. Online marketing is een jong en snelgroeiend vakgebied en e-mailmarketing is een belangrijk onderdeel. Daarom benaderde SRM Blinker met de vraag of de consultants wilden helpen het onderdeel e-mail marketing in de Post HBO opleiding 'Online marketeer' te verzorgen. “Graag!”, was het antwoord.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 .. 40 41 42 > >>
Contact met Blinker.

Blinker BV
Boris Pasternaklaan 16
2719 DA Zoetermeer

Verkoop: 079-363 70 60
Support: 079-363 70 62
E-mail: info@blinker.nl

Google+ linkedin facebook twitter mail
DDMA logo Deloitte logo Emerce logo