ARCHIEF

Blinker biedt HubSpot aan

17 maart 2015

Sinds 2004 helpt Blinker organisaties om e-mail marketing succesvol in te zetten. Steeds meer klanten groeien door van het versturen van een maandelijkse nieuwsbrief naar het campagnematig en automatisch versturen van gesegmenteerde e-mailberichten. We merkten ook dat de ambitie van onze klanten verder reikt dan e-mail marketing alleen. Daarom hebben we besloten om naast MailPlus ook HubSpot aan te gaan bieden.


Dutchcowboys en Blinker slaan de handen ineen

02 maart 2015

Op 1 maart 2015 hebben de bekende blogsite Dutchcowboys en het bureau voor e-mail marketing Blinker de handen ineengeslagen. Vanaf nu sponsort Blinker het e-mail channel op de website van Dutchcowboys. Daarnaast gebruikt Dutchcowboys de diensten en de e-mail marketingsoftware van Blinker voor de verzending van hun e-mail nieuwsbrief.


Outlook voor Android en iOS sluist alle e-mail door via Microsoft servers

04 februari 2015

Outlook voor Android en iOS sluist alle e-mail en bijlagen door via Microsoft-servers. Daardoor komen bedrijven die een lokale Exchange-server hebben in de problemen, omdat die met opzet de e-mail niet via servers van Microsoft laten lopen.


Twinkle100 werving nieuwsbriefabonnees onder de loep

30 januari 2015

Recent onderzoek van Blinker laat zien hoe nieuwsbriefabonnees worden geworven door de 100 (online) retailers uit de Twinkle100. Veel van de 100 grootste webwinkels van Nederland laten kansen liggen als het gaat om het vergroten van hun ledenbestand en omzet via het e-mail kanaal.


Het Nationaal E-mail Onderzoek 2014

28 oktober 2014

Zoetermeer, 28 oktober 2014 – Bureau voor e-mail marketing Blinker lanceert vandaag Het Nationaal E-mail Onderzoek 2014. Daarbij beperkt het jaarlijkse onderzoek zich niet alleen tot e-mail, maar kijkt het ook naar andere communicatiekanalen zoals Facebook en WhatsApp. Einddoel: het in kaart brengen van het e-mail- en social media-gebruik van Nederland om marketeers te helpen betere beslissingen te nemen.


MailPlus introduceert een nieuw product: Flowmailer

09 oktober 2014

Flowmailer is specifiek bedoeld om op een professionele manier geautomatiseerde e-mails te versturen. Denk hierbij aan e-mails die automatisch verstuurd worden vanuit verschillende systemen zoals orderbevestigingen, serviceberichten en facturen.


Antwoord op vragen die iedere marketeer heeft tijdens DDMA kennissessie

11 september 2014

Op donderdag 9 oktober organiseert de DDMA een nieuwe kennissessie met concrete tips om jouw e-mailings te verbeteren. Een ideale kans voor jou om onze e-mail marketing consultant en collega Jelle Teeuwisse (Blinker), Joris de Bruijne (Add to Favorites) en Alexander van Dongen (Yourzine) te vragen naar hun ervaring met het optimaliseren van e-mailings.


Nieuwe release MailPlus

09 september 2014

Vanaf zondag 7 september is het voor MailPlus gebruikers mogelijk om automatisch A/B splittesten in te zetten voor e-mailings. Daarnaast is het nieuwe kenniscentrum gelanceerd. Hier vind je handleidingen, instructies, faq’s en tutorials. Ook maakt de release het voor Marcom Mailer gebruikers mogelijk om webformulieren op te maken en in te zetten.


Blinker geplaatst in Management Team Digital 100

05 augustus 2014

Dit jaar is de Management Team Digital 100 weer samengesteld. Het is een jaarlijkse imago-onderzoek naar de beste digitale dienstverleners in Nederland. Het onderzoek spitst zich toe op welke digitale dienstverleners managers zouden aanbevelen. De resultaten zijn ingedeeld in categorieën zoals consultancy, opleiding & training en online marketing & e-commerce. Het imago-onderzoek is vergelijkbaar met de Emerce 100, die ook een keer per jaar wordt samengesteld. In die laatstgenoemde categorie online marketing & e-commerce heeft Blinker een plaatsing behaald. En daar zijn we trots op!


DDMA Emailsummit 2014 – meer verzenden, feedback verzamelen en responsive e-mail marketing

16 juni 2014

Op woensdag 11 juni 2014 vond de DDMA Emailsummit 2014 plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Verschillende email marketing presentaties en workshops passeerden de revue, evenals de winnaars van E-mail M/V van het jaar en E-mailcampagne van het jaar.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 .. 41 42 43 > >>
Contact met Blinker.

Blinker BV
Boris Pasternaklaan 16
2719 DA Zoetermeer

Verkoop: 079-363 70 60
Support: 079-363 70 62
E-mail: info@blinker.nl

Google+ linkedin facebook twitter mail
DDMA logo Deloitte logo Emerce logo