ARCHIEF

Twinkle100 werving nieuwsbriefabonnees onder de loep

30 januari 2015

Recent onderzoek van Blinker laat zien hoe nieuwsbriefabonnees worden geworven door de 100 (online) retailers uit de Twinkle100. Veel van de 100 grootste webwinkels van Nederland laten kansen liggen als het gaat om het vergroten van hun ledenbestand en omzet via het e-mail kanaal.


Het Nationaal E-mail Onderzoek 2014

28 oktober 2014

Zoetermeer, 28 oktober 2014 – Bureau voor e-mail marketing Blinker lanceert vandaag Het Nationaal E-mail Onderzoek 2014. Daarbij beperkt het jaarlijkse onderzoek zich niet alleen tot e-mail, maar kijkt het ook naar andere communicatiekanalen zoals Facebook en WhatsApp. Einddoel: het in kaart brengen van het e-mail- en social media-gebruik van Nederland om marketeers te helpen betere beslissingen te nemen.


MailPlus introduceert een nieuw product: Flowmailer

09 oktober 2014

Flowmailer is specifiek bedoeld om op een professionele manier geautomatiseerde e-mails te versturen. Denk hierbij aan e-mails die automatisch verstuurd worden vanuit verschillende systemen zoals orderbevestigingen, serviceberichten en facturen.


Antwoord op vragen die iedere marketeer heeft tijdens DDMA kennissessie

11 september 2014

Op donderdag 9 oktober organiseert de DDMA een nieuwe kennissessie met concrete tips om jouw e-mailings te verbeteren. Een ideale kans voor jou om onze e-mail marketing consultant en collega Jelle Teeuwisse (Blinker), Joris de Bruijne (Add to Favorites) en Alexander van Dongen (Yourzine) te vragen naar hun ervaring met het optimaliseren van e-mailings.


Nieuwe release MailPlus

09 september 2014

Vanaf zondag 7 september is het voor MailPlus gebruikers mogelijk om automatisch A/B splittesten in te zetten voor e-mailings. Daarnaast is het nieuwe kenniscentrum gelanceerd. Hier vind je handleidingen, instructies, faq’s en tutorials. Ook maakt de release het voor Marcom Mailer gebruikers mogelijk om webformulieren op te maken en in te zetten.


Blinker geplaatst in Management Team Digital 100

05 augustus 2014

Dit jaar is de Management Team Digital 100 weer samengesteld. Het is een jaarlijkse imago-onderzoek naar de beste digitale dienstverleners in Nederland. Het onderzoek spitst zich toe op welke digitale dienstverleners managers zouden aanbevelen. De resultaten zijn ingedeeld in categorieën zoals consultancy, opleiding & training en online marketing & e-commerce. Het imago-onderzoek is vergelijkbaar met de Emerce 100, die ook een keer per jaar wordt samengesteld. In die laatstgenoemde categorie online marketing & e-commerce heeft Blinker een plaatsing behaald. En daar zijn we trots op!


DDMA Emailsummit 2014 – meer verzenden, feedback verzamelen en responsive e-mail marketing

16 juni 2014

Op woensdag 11 juni 2014 vond de DDMA Emailsummit 2014 plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Verschillende email marketing presentaties en workshops passeerden de revue, evenals de winnaars van E-mail M/V van het jaar en E-mailcampagne van het jaar.


Blinker en Rebekka Kadijk openen Timios Beachvolley seizoen

03 juni 2014

Zaterdag 24 mei jl. startte Timios Volleybal (Boskoop – Waddinxveen) officieel haar Beachvolley seizoen met een jeugdclinic van Rebekka Kadijk. Rebekka werd maar liefst negen keer Nederlands Kampioen Beachvolleybal, deed 3 maal mee aan de Olympische Spelen en won diverse prijzen bij Europese Kampioenschappen en wereldbekerwedstrijden.


Radiospots voor Defence for Children

28 mei 2014

In december 2013 startte Blinker een actie waarmee klanten 60 radiospots konden winnen op 100%NL. De winnaar Tools4ever liet op de dag van de prijsuitreiking weten dat zij de gewonnen radiospots zou schenken aan Defence for Children. Met dit bijzondere gebaar sloot Tools4ever aan op een tweede actie van Blinker. Naast de klantenactie waren er ook 60 radiospots beschikbaar voor een goed doel. Defence for Children werd zo de winnaar van 120 radiospots.


Email marketing, E-commerce en App-commerce

16 mei 2014

Donderdag 15 mei jl. organiseerden MailPlus en Blinker een event voor klanten, partners en klanten van partners waarin zij werden bijgepraat over de mogelijkheden van apps en e-mail marketing voor e-commerce.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 .. 41 42 43 > >>
Contact met Blinker.

Blinker BV
Boris Pasternaklaan 16
2719 DA Zoetermeer

Verkoop: 079-363 70 60
Support: 079-363 70 62
E-mail: info@blinker.nl

Google+ linkedin facebook twitter mail
DDMA logo Deloitte logo Emerce logo