Zet drukwerk om naar digitale bladerbare versies

Ervaar online op traditionele wijze

Online Bladeren is een oplossing die PDF-documenten omzet in een online bladerbare variant. Alsof de lezer een gedrukte versie voor zich heeft, maar wel met interactieve mogelijkheden. Zo kun je je drukwerk via digitale wegen verspreiden.

Voordelen

  • Vergroot de inzet van bestaande middelen
  • Bespaar drukkosten en distributiekosten
  • Meer interactieve mogelijkheden
  • Inzicht in het lees- en klikgedrag van ontvangers


Aanvullende diensten

  • Opname video
  • Opname audio
  • Webformulieren


Voor alle communicatiemiddelen die je nu in print uitbrengt zijn is dit mogelijk. Voorbeelden zijn brochures, folders en magazines. Ook jaarverslagen en productbeschrijvingen zijn net zo eenvoudig en snel om te zetten.

Binnen drie dagen beschik je over een Online Bladeren variant van je huidige uitingen. Vervolgens is het een kwestie van de link opnemen op de website of in de e-mail nieuwsbrief.
 

Hoe kunnen wij je helpen?

Met welke dienst kunnen we helpen jouw wensen en ambities te realiseren? Vul het contactformulier in, dan nemen we dezelfde werkdag nog contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook bellen op: 079- 363 70 60.
 

Blinker helpt u verder op weg met kennis, advies & producten

KENNIS

Workshop e-mail marketingplan

 

Is een goed doordacht e-mail marketingplan maken één van je ambities? In één middag helpt Blinker je, je eigen e-mail marketingplan op te stellen.

ADVIES

Neem je e-mail marketing onder de loep

Van een snelle analyse van je marketingactiviteiten tot het ontwikkelen van een compleet e-mail marketingplan om zoveel mogelijk rendement uit e-mail marketing te halen: we helpen je graag!

PRODUCTEN

MailPlus: de prettigste email marketing software

E-mail marketing is geschikt voor elke organisatie. Maar niet alle organisaties zijn gelijk. Daarom bieden wij 3 oplossingen voor praktische professionals:

Contact met Blinker.

Blinker BV
Boris Pasternaklaan 16
2719 DA Zoetermeer

Verkoop: 079-363 70 60
Support: 079-363 70 62
E-mail: info@blinker.nl

Google+ linkedin facebook twitter mail
DDMA logo Deloitte logo Emerce logo