mailplus picture

Eenvoudig e-mail koppelen met CRM, CMS en Webanalytics

Naadloze integratie met de MailPlus-connectors

Er ontstaat een krachtige combinatie als een e-mail marketingoplossing wordt gekoppeld aan andere bedrijfssystemen. De MailPlus-connectors zorgen voor een eenvoudige koppeling met CMS en CRM. Denk hierbij aan Microsoft Dynamics, Exact Synergy en Magento.

 

AFAS logo

De AFAS Profit-connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en AFAS.

Archie logo

Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en Archie CRM.

Daarnaast kun je automatische campagnes in MailPlus vanuit Archie aansturen.

ComScore logo

ComScore is vanuit MailPlus in te zetten voor de analyse van statististieken. Het stelt je in staat om het gedrag van een doelgroep inzichtelijk te krijgen.

Goldmine logo

Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en je CRM. Zo beschik je altijd over de meest actuele gegevens.

Logo STB

Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en STB CRM.

Deze connector is nog in ontwikkeling.

Google Analytics logo

Google Analytics stelt je in staat om het gedrag van bezoekers, die via een bepaalde campagne op je site komen, inzichtelijk te maken.

Magento logo

De MailPlus Connector voor Magento biedt na installatie een automatische koppeling met je Magento-webwinkel. Via deze koppeling worden zowel contacten, producten als orders gesynchroniseerd.

Microsoft Dynamics logo

Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en Microsoft Dynamics CRM. Ook kun je automatische campagnes aansturen.

Microsoft Dynamics logo

Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en Microsoft Dynamics NAV. Ook kunt u automatische campagnes aansturen.

WordPress logo

De connector voor WordPress maakt het mogelijk om formulieren en surveys van MailPlus eenvoudig te integreren in je website.

Exact Synergy logo

De Exact Synergy connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en je CRM en benut daarbij 'workflows' gekoppeld aan de juiste account manager.

Snoobi logo

Snoobi is vanuit MailPlus in te zetten voor de analyse van statististieken. Het stelt je in staat om het gedrag van een doelgroep inzichtelijk te krijgen.

SEOshop logo

Deze connector synchroniseert contact-, product- en ordergegevens tussen MailPlus en je webwinkel. Ook kun je campagnes aansturen.

Deze connector is nog in ontwikkeling.

Contactaanvraag

Welke connector past bij jou?

Wil je meer weten over de integratiemogelijkheden? Of vraag je je af of jouw CRM- of CMS-systeem te koppelen is met MailPlus? Vul het contactformulier in, dan nemen we dezelfde dag nog contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook bellen op: 079- 363 70 60.
 

Contact met Blinker.

Blinker BV
Boris Pasternaklaan 16
2719 DA Zoetermeer

Verkoop: 079-363 70 60
Support: 079-363 70 62
E-mail: info@blinker.nl

Google+ linkedin facebook twitter mail
DDMA logo Deloitte logo Emerce logo