Eenvoudig e-mail koppelen met CRM, CMS en Webanalytics

Naadloze integratie met de MailPlus-connectors

Er ontstaat een krachtige combinatie als een e-mail marketingoplossing wordt gekoppeld aan andere bedrijfssystemen. De MailPlus-connectors zorgen voor een eenvoudige koppeling met CMS en CRM. Denk hierbij aan Microsoft Dynamics, Exact Synergy en Magento.

 

Lees meer over onze connectors

mailplus-afas


De AFAS Profit-connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en AFAS.


mailplus-google


Google Analytics stelt je in staat om het gedrag van bezoekers, die via een bepaalde campagne op je site komen, inzichtelijk te maken.

mailplus-wordpress


De connector voor WordPress maakt het mogelijk om formulieren en surveys van MailPlus eenvoudig te integreren in je website.

mailplus-archie


Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en Archie CRM.

Daarnaast kun je automatische campagnes in MailPlus vanuit Archie aansturen.

mailplus-magento


De MailPlus Connector voor Magento biedt na installatie een automatische koppeling met je Magento-webwinkel. Via deze koppeling worden zowel contacten, producten als orders gesynchroniseerd.

mailplus-exact


De Exact Synergy connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en je CRM en benut daarbij 'workflows' gekoppeld aan de juiste account manager.

mailplus-comscore


ComScore is vanuit MailPlus in te zetten voor de analyse van statististieken. Het stelt je in staat om het gedrag van een doelgroep inzichtelijk te krijgen.

mailplus-microsoft-dynamics-crm


Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en Microsoft Dynamics CRM. Ook kun je automatische campagnes aansturen.

mailplus-snoobi


Snoobi is vanuit MailPlus in te zetten voor de analyse van statististieken. Het stelt je in staat om het gedrag van een doelgroep inzichtelijk te krijgen.

mailplus-goldmine


Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en je CRM. Zo beschik je altijd over de meest actuele gegevens.

mailplus-microsoft-dynamics-nav


Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en Microsoft Dynamics NAV. Ook kunt u automatische campagnes aansturen.

mailplus-seoshop


Deze connector synchroniseert contact-, product- en ordergegevens tussen MailPlus en je webwinkel. Ook kun je campagnes aansturen.

Deze connector is nog in ontwikkeling.

mailplus-ifunds-charibase


Met de Charibase-koppeling worden contactgegevens tussen ifunds Charibase CRM en MailPlus uitgewisseld.

mailplus-scibu


Met de connector worden contactgegevens tussen Scibu en MailPlus uitgewisseld.

mailplus-perfectview


Deze connector is nog in ontwikkeling.

mailplus-maatwerk


MailPlus is een open applicatie. Voor maatwerkintegraties is de MailPlus REST API beschikbaar. Wilt u aan de slag met de ontwikkeling van een standaard connector? Ook dan biedt de REST API uitkomst.

mailplus-global-tickets


Met de online tickets cloud software van Global Ticket geeft u ticket kopers de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van uw organisatie.


mailplus-prestashop


Deze connector is nog in ontwikkeling.