Eenvoudig e-mail koppelen met CRM, CMS en Webanalytics

Naadloze integratie met de MailPlus-connectors

Er ontstaat een krachtige combinatie als een e-mail marketingoplossing wordt gekoppeld aan andere bedrijfssystemen. De MailPlus-connectors zorgen voor een eenvoudige koppeling met CMS en CRM. Denk hierbij aan Microsoft Dynamics, Exact Synergy en Magento.

 

Lees meer over onze connectors

mailplus-afas


De AFAS Profit-connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en AFAS.


mailplus-google


Google Analytics stelt je in staat om het gedrag van bezoekers, die via een bepaalde campagne op je site komen, inzichtelijk te maken.

mailplus-wordpress


De connector voor WordPress maakt het mogelijk om formulieren en surveys van MailPlus eenvoudig te integreren in je website.

mailplus-archie


Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en Archie CRM.

Daarnaast kun je automatische campagnes in MailPlus vanuit Archie aansturen.

mailplus-magento


De MailPlus Connector voor Magento biedt na installatie een automatische koppeling met je Magento-webwinkel. Via deze koppeling worden zowel contacten, producten als orders gesynchroniseerd.

mailplus-exact


De Exact Synergy connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en je CRM en benut daarbij 'workflows' gekoppeld aan de juiste account manager.

mailplus-comscore


ComScore is vanuit MailPlus in te zetten voor de analyse van statististieken. Het stelt je in staat om het gedrag van een doelgroep inzichtelijk te krijgen.

mailplus-microsoft-dynamics-crm


Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en Microsoft Dynamics CRM. Ook kun je automatische campagnes aansturen.

mailplus-snoobi


Snoobi is vanuit MailPlus in te zetten voor de analyse van statististieken. Het stelt je in staat om het gedrag van een doelgroep inzichtelijk te krijgen.

mailplus-goldmine


Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en je CRM. Zo beschik je altijd over de meest actuele gegevens.

mailplus-microsoft-dynamics-nav


Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en Microsoft Dynamics NAV. Ook kun je automatische campagnes aansturen.

mailplus-seoshop


Deze connector synchroniseert contact-, product- en ordergegevens tussen MailPlus en je webwinkel. Ook kun je campagnes aansturen.

Deze connector is nog in ontwikkeling.

mailplus-ifunds-charibase


Met de Charibase-koppeling worden contactgegevens tussen ifunds Charibase CRM en MailPlus uitgewisseld.

mailplus-scibu


Met de connector worden contactgegevens tussen Scibu en MailPlus uitgewisseld.

mailplus-perfectview


Deze connector is nog in ontwikkeling.

mailplus-maatwerk


MailPlus is een open applicatie. Voor maatwerkintegraties is de MailPlus REST API beschikbaar. Wil je aan de slag met de ontwikkeling van een standaard connector? Ook dan biedt de REST API uitkomst.

mailplus-global-tickets


Met de online tickets cloud software van Global Ticket geef je ticket kopers de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van jouw organisatie.


mailplus-prestashop


Deze connector is nog in ontwikkeling.