Eenvoudig e-mail koppelen met CRM, CMS en Webanalytics

Naadloze integratie met de MailPlus-connectors

Er ontstaat een krachtige combinatie als een e-mail marketingoplossing wordt gekoppeld aan andere bedrijfssystemen. De MailPlus-connectors zorgen voor een eenvoudige koppeling met CMS en CRM. Denk hierbij aan Microsoft Dynamics, Exact Synergy en Magento.

 

Lees meer over onze connectors

AFAS logo

De AFAS Profit-connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en AFAS.

Google Analytics logo

Google Analytics stelt je in staat om het gedrag van bezoekers, die via een bepaalde campagne op je site komen, inzichtelijk te maken.

WordPress logo

De connector voor WordPress maakt het mogelijk om formulieren en surveys van MailPlus eenvoudig te integreren in je website.

Archie logo

Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en Archie CRM.

Daarnaast kun je automatische campagnes in MailPlus vanuit Archie aansturen.

Magento logo

De MailPlus Connector voor Magento biedt na installatie een automatische koppeling met je Magento-webwinkel. Via deze koppeling worden zowel contacten, producten als orders gesynchroniseerd.

Exact Synergy logo

De Exact Synergy connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en je CRM en benut daarbij 'workflows' gekoppeld aan de juiste account manager.

ComScore logo

ComScore is vanuit MailPlus in te zetten voor de analyse van statististieken. Het stelt je in staat om het gedrag van een doelgroep inzichtelijk te krijgen.

Microsoft Dynamics logo

Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en Microsoft Dynamics CRM. Ook kun je automatische campagnes aansturen.

Snoobi logo

Snoobi is vanuit MailPlus in te zetten voor de analyse van statististieken. Het stelt je in staat om het gedrag van een doelgroep inzichtelijk te krijgen.

Goldmine logo

Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en je CRM. Zo beschik je altijd over de meest actuele gegevens.

Microsoft Dynamics logo

Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en Microsoft Dynamics NAV. Ook kunt u automatische campagnes aansturen.

SEOshop logo

Deze connector synchroniseert contact-, product- en ordergegevens tussen MailPlus en je webwinkel. Ook kun je campagnes aansturen.

Deze connector is nog in ontwikkeling.

Logo STB

Deze connector synchroniseert contactgegevens tussen MailPlus en STB CRM.

Deze connector is nog in ontwikkeling.