E-mail marketing blog

E-mail marketing blog

Blinker geeft een kijkje in eigen keuken

meld je aan niewsbrief
neem contact op rond

  The State of Inbound 2015

  20 oktober 2015 om 09:30 // Gepost door Mark van den Berg
  Reacties (0)

  In het State of Inbound onderzoek van HubSpot gaan marketeers in op hun prioriteiten, de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd en de tactieken die ze hebben gebruikt om die uitdagingen op het hoofd te bieden. Dit jaar vielen ons drie zaken op:

  Het Nationaal E-mail Onderzoek 2015

  19 oktober 2015 om 09:45 // Gepost door Simone Ringeling
  Reacties (0)

  Voor de derde keer op rij is het Nationaal E-mail Onderzoek gehouden en gelanceerd. De opmerkelijkste conclusie van dit jaar? Nederland ontwaakt met WhatsApp en niet meer met e-mail. Ook de media heeft deze editie van het onderzoek goed opgepakt. In deze blogpost een overzicht van de websites waar je meer informatie vindt over de uitkomsten van het Nationaal E-mail Onderzoek 2015.

  De mogelijkheden van interactieve e-mail

  14 augustus 2015 om 16:25 // Gepost door Frans van Bellen
  Reacties (0)

  Hoe mooi je een e-mail ook vormgeeft, het is altijd maar een statisch bericht. Een gifanimatie kan het wat levendiger maken, maar ook dan doet de e-mail zijn ding zonder zich iets aan te trekken van de lezer.

  Versterk e-mail marketing met social media: ga voor verspreiding en de dialoog

  04 augustus 2015 om 09:40 // Gepost door Yvonne Rosheuvel
  Reacties (0)

  Wat willen jouw lezers precies? Dat is voor iedere marketeer anders. Als je dichter bij je lezer wil komen, kan het gebruik van social media een uitkomst bieden. In dit blogartikel geef ik je tips om het gesprek aan te gaan met je lezers door middel van social media. Ik voorzie je van manieren om de reputatie van jouw e-mail marketing te versterken en ik daag je uit te bekijken wat jouw lezers waarderen. Verbeter hiermee de kwaliteit van jouw mailings, doordat je vanuit het belang van je lezer gaat denken.

  De welkomstmail: het begin van een persoonlijke klantrelatie

  29 juli 2015 om 10:16 // Gepost door Marissa Zegel
  Reacties (0)

  Veel organisaties weten hoe ze met succes e-mailadressen kunnen verzamelen. Na de bevestigingsmail stopt echter vaak het contact tot aan de volgende (maandelijkse) nieuwsbrief. Dat is zonde, want je mist daarmee belangrijke contactmomenten en je nieuwe contact raakt uit het zicht.

  Creëer een up-to-date database met geïnteresseerde contacten

  09 juli 2015 om 10:00 // Gepost door Yvonne Rosheuvel
  Reacties (0)

  In mijn vorige blog beschreef ik het belang van het tonen van interesse in je lezers. Je aanmeldbevestiging zit nu goed in elkaar, je kent de lezers en segmenteren en personaliseren heb je onder de knie. Na een tijdje merk je dat de resultaten toch dalen. Hoe stop je deze daling? Door een onderscheid te maken in benadering van geïnteresseerde, afgemelde en ongeïnteresseerde contacten.

  Outbound Marketing vs. Inbound Marketing

  06 juli 2015 om 16:14 // Gepost door Mark van den Berg
  Reacties (0)

  Laatst kreeg ik de vraag voorgelegd: “Wanneer moet je nu voor outbound marketing gaan en wanneer voor inbound?” Goede vraag vind ik. Pure inbound evangelisten zijn dat niet met mij eens. Zij stellen dat de vraag overbodig is omdat het gedaan is met outbound marketing. Ik vind het wel een goede vraag. Ik denk dat outbound marketing wel degelijk een doel kan dienen. Ook als je daarnaast een inbound strategie hanteert, juist de combinatie versterkt je marketing.

  5 e-mails die je helpen van een lead een klant te maken

  30 juni 2015 om 16:15 // Gepost door Simone Ringeling
  Reacties (0)

  50% van de leads die je verzamelt zijn nog niet ‘sales-ready’. Dat geluid hoor je vast ook op jouw sales afdeling. Hoe krijg je vanuit die grote bak met leads nu de juiste leads bij jouw sales collega’s? Het antwoord is: lead nurturing. Om je op weg te helpen, vind je in dit blog 5 e-mails die onmisbaar zijn in jouw (komende) lead nurturingsprogramma. En als extraatje hebben we ook een excel document gemaakt waarmee jij jouw lead nurturingscampagne makkelijk kunt ontwikkelen.

  10 redenen waarom mensen je website snel verlaten

  23 juni 2015 om 14:07 // Gepost door Mark van den Berg
  Reacties (0)

  Met je website stel je jouw organisatie voor aan de wereld. Het is een 24/7 visitekaartje. Daarom doe je er veel aan om relevante content te publiceren en pas je verschillende SEO-technieken toe om zoveel mogelijk bezoekers naar jouw website te trekken. Eenmaal op je website, bied je mensen redenen om hun gegevens achter te laten in ruil voor incentives.

  Maar soms wil dat laatste niet echt lukken. In Google Analytics zie je het bouncepercentage van je website omhoog schieten. Waarom verlaten de bezoekers je website nu weer snel? In dit blog vind je de 10 meest voorkomende redenen.

  Stappenplan: hoe schrijf je een goed blog?

  19 juni 2015 om 15:00 // Gepost door Redactie
  Reacties (0)

  Bloggen is cruciaal om de juiste bezoekers naar je website te trekken. Door veel en relevant te bloggen, kom je steeds hoger in de zoekresultaten van Google terecht (SEO). De mensen die in jouw blog een antwoord vinden op hun vraag klikken door naar je website, waar je ze verder kunt helpen. In dit blog vertellen we je hoe je op de juiste manier een blog opstelt voor jouw bezoekers.