Kennissessie

Een leuke, efficiënte en bijzonder effectieve manier om kennis op te doen voor je klanten

Kennissessies geven je de kans om nieuwe producten en diensten toe te lichten, trends te analyseren en zo je contacten weer even aan te scherpen. Dit alles met als doel de business met jouw klanten te vergroten.

E-mail marketingkennis
Wij hebben geleerd dat kennissessies leuk, efficiënt en bijzonder effectief zijn. Een interessant onderdeel kan e-mail marketing zijn. Wij houden alle marketingtrends nauwkeurig bij en kunnen dit in zo’n kennissessie delen met jou en met jouw klanten. Een dergelijke kennissessie kan geheel op zichzelf staand worden gegeven, maar ook in combinatie met een klantendag die reeds georganiseerd wordt.

Organisatie
Ervaring leert dat het organiseren van dit soort sessies vaak veel tijd en moeite kost. Wij kunnen je helpen. Met de organisatie, de invulling van het programma en/of het doen van de uitnodigingscampagnes.

Wil je Referring Partner worden?

Wil je een afspraak maken voor een kennismaking of alleen meer informatie? Vul het contactformulier in, dan nemen we dezelfde werkdag nog contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook bellen op: 079- 363 70 60.
 

Contact met Blinker.

Blinker BV
Boris Pasternaklaan 16
2719 DA Zoetermeer

Verkoop: 079-363 70 60
Support: 079-363 70 62
E-mail: info@blinker.nl

Google+ linkedin facebook twitter mail
DDMA logo Deloitte logo Emerce logo