Ziggo

Ziggo zit al 6 jaar als gegoten bij Blinker

Ziggo zit in Nederland aan het roer als aanbieder van media- en communicatiediensten. Doelgroepsegmentatie maakt het Ziggo mogelijk met een zeer groot e-mail bestand toch persoonlijk, gericht en relevant online te communiceren. De medewerkers kunnen mede door de e-mail marketingmogelijkheden van Blinker de klant snelle en doeltreffende service bieden.

Ziggo heeft Blinker hoog zitten. "Het zit hem in het feit dat de prijs-kwaliteitverhouding bij Blinker erg goed is. Daarnaast heeft Blinker de goede mentaliteit en de gebruiksvriendelijke en betrouwbare e-mail marketingoplossing MailPlus", vertelt Hessel Boschma, Online Channel Manager bij Ziggo. Blinker kan dit mooie compliment in zijn zak steken. Het zit er dik in dat Ziggo en Blinker in de toekomst nog veel meer voor elkaar gaan betekenen!

Waar kunnen wij je mee helpen?

Hoe kunnen we helpen jouw wensen en ambities te realiseren? Vul het contactformulier in, dan nemen we dezelfde werkdag nog contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook bellen op: 079- 363 70 60.

Blinker helpt je verder op weg met kennis, advies & diensten

KENNIS

Alle white papers op een rij
 

Leer meer over e-mail marketing in combinatie met social media, hoe je zelf (volgens de wetgeving) e-mailadressen verzamelt én hoe je klanten behoudt met e-mail marketing.

ADVIES

Analyseer de respons met Litmus Analytics

MailPlus geeft je inzicht in de resultaten van je verzonden mailings. Maar met Litmus E-mail Analytics is er nog meer mogelijk.

DIENSTEN

Full service dienstverlening
 

Voor het uitbesteden van e-mail campagnes, online enquêtes of het versturen van een complete (geredigeerde) nieuwsbrief ben je bij ons aan het juiste adres. Blinker neemt namelijk graag werk uit handen.

Contact met Blinker.

Blinker BV
Boris Pasternaklaan 16
2719 DA Zoetermeer

Verkoop: 079-363 70 60
Support: 079-363 70 62
E-mail: info@blinker.nl

Google+ linkedin facebook twitter mail
DDMA logo Deloitte logo Emerce logo