Yacht

Yacht zit met e-mail marketing nog beter in de arbeidsmarkt

Yacht zit stevig in het zadel op het gebied van detachering en werving & selectie. Yacht, onderdeel van de Randstad Groep, onderscheidt zich door het aanbod van een breed palet aan vakgebieden.

Op aanraden van een medewerker van Yacht die al eerder met Blinker had gewerkt, heeft Yacht in 2008 voor het eerst met het e-mail marketingbedrijf rond de tafel gezeten. Het sturen van evaluaties om het effect te kunnen meten van bepaalde activiteiten is een belangrijk onderdeel van de e-mail marketingactiviteiten van Yacht. Daarnaast zijn de rapportages van alle mailings ideaal. De vervolgmailings worden aan de hand van de resultaten van de eerste mailings aangepast. Dit zorgt ervoor dat de vervolgmailings nog effectiever worden.

“Onze ervaringen met Blinker zijn zeker positief. Het contact is heel goed, prettig en erg efficiënt. Er wordt namelijk altijd goed meegedacht! Ook is het fijn dat onze input serieus wordt genomen. Een aantal van onze behoeften zijn inmiddels standaard in de oplossing ingebouwd. Ons doel voor dit jaar is om de contacten met onze doelgroepen te verdiepen. Een goed begin is immers het halve werk.”, vertelt Irma Timmerman, Manager Marketing & Communicatie.

De samenwerking tussen Yacht en Blinker: dat zit wel goed!

Waar kunnen wij je mee helpen?

Hoe kunnen we helpen jouw wensen en ambities te realiseren? Vul het contactformulier in, dan nemen we dezelfde werkdag nog contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook bellen op: 079- 363 70 60.

Blinker helpt je verder op weg met kennis, advies & diensten

KENNIS

Alle white papers op een rij
 

Leer meer over e-mail marketing in combinatie met social media, hoe je zelf (volgens de wetgeving) e-mailadressen verzamelt én hoe je klanten behoudt met e-mail marketing.

ADVIES

Analyseer de respons met Litmus Analytics

MailPlus geeft je inzicht in de resultaten van je verzonden mailings. Maar met Litmus E-mail Analytics is er nog meer mogelijk.

DIENSTEN

Full service dienstverlening
 

Voor het uitbesteden van e-mail campagnes, online enquêtes of het versturen van een complete (geredigeerde) nieuwsbrief ben je bij ons aan het juiste adres. Blinker neemt namelijk graag werk uit handen.

Contact met Blinker.

Blinker BV
Boris Pasternaklaan 16
2719 DA Zoetermeer

Verkoop: 079-363 70 60
Support: 079-363 70 62
E-mail: info@blinker.nl

Google+ linkedin facebook twitter mail
DDMA logo Deloitte logo Emerce logo