Den Haag Marketing

Den Haag Marketing zit al 7 jaar op haar plek bij Blinker

Den Haag Marketing zit op haar praatstoel als het gaat om de mooie stad achter de duinen. De stichting is de overkoepelende marketing en promotie organisatie voor Den Haag en de badplaatsen Scheveningen en Kijkduin.

Den Haag Marketing zit niet stil als het gaat om het verkopen van Den Haag als toeristische en zakelijke bestemming aan nationale en internationale bezoekers. Dit doet zij al jaren met de e-mail marketingoplossing van Blinker. Den Haag Marketing profileert zich met verschillende nieuwsbrieven binnen de onderwerpen: cultuur, stad & strand, winkelen, dans & pop en (top)sport.

Om het verblijfstoerisme in Den Haag te verhogen en de focus te verduidelijken, zal Den Haag Marketing in de toekomst gebruik gaan maken van doelgroepsegmentatie. Den Haag Marketing is vooral erg blij met het inlevingsvermogen en de snelle en goede support van Blinker. “Blinker heeft ons nog nooit laten zitten!”, vertelt Mijke Braam, Coördinator Internet. Den Haag Marketing zit gebakken met een e-mail marketingpartner als Blinker!