Den Haag Marketing

Den Haag Marketing zit al 7 jaar op haar plek bij Blinker

Den Haag Marketing zit op haar praatstoel als het gaat om de mooie stad achter de duinen. De stichting is de overkoepelende marketing en promotie organisatie voor Den Haag en de badplaatsen Scheveningen en Kijkduin.

Den Haag Marketing zit niet stil als het gaat om het verkopen van Den Haag als toeristische en zakelijke bestemming aan nationale en internationale bezoekers. Dit doet zij al jaren met de e-mail marketingoplossing van Blinker. Den Haag Marketing profileert zich met verschillende nieuwsbrieven binnen de onderwerpen: cultuur, stad & strand, winkelen, dans & pop en (top)sport.

Om het verblijfstoerisme in Den Haag te verhogen en de focus te verduidelijken, zal Den Haag Marketing in de toekomst gebruik gaan maken van doelgroepsegmentatie. Den Haag Marketing is vooral erg blij met het inlevingsvermogen en de snelle en goede support van Blinker. “Blinker heeft ons nog nooit laten zitten!”, vertelt Mijke Braam, Coördinator Internet. Den Haag Marketing zit gebakken met een e-mail marketingpartner als Blinker!

Waar kunnen wij je mee helpen?

Hoe kunnen we helpen jouw wensen en ambities te realiseren? Vul het contactformulier in, dan nemen we dezelfde werkdag nog contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook bellen op: 079- 363 70 60.

Blinker helpt je verder op weg met kennis, advies & diensten

KENNIS

Alle white papers op een rij
 

Leer meer over e-mail marketing in combinatie met social media, hoe je zelf (volgens de wetgeving) e-mailadressen verzamelt én hoe je klanten behoudt met e-mail marketing.

ADVIES

Analyseer de respons met Litmus Analytics

MailPlus geeft je inzicht in de resultaten van je verzonden mailings. Maar met Litmus E-mail Analytics is er nog meer mogelijk.

DIENSTEN

Full service dienstverlening
 

Voor het uitbesteden van e-mail campagnes, online enquêtes of het versturen van een complete (geredigeerde) nieuwsbrief ben je bij ons aan het juiste adres. Blinker neemt namelijk graag werk uit handen.

Contact met Blinker.

Blinker BV
Boris Pasternaklaan 16
2719 DA Zoetermeer

Verkoop: 079-363 70 60
Support: 079-363 70 62
E-mail: info@blinker.nl

Google+ linkedin facebook twitter mail
DDMA logo Deloitte logo Emerce logo