Litmus Analyse: onze geavanceerde e-mail analyse

  Krijg nog meer inzicht in je klanten en prospects

  Ben je benieuwd wat je allemaal kunt leren van je eigen prospects en klanten? Onze Litmus E-mail Analyse geeft je een nog dieper inzicht over wat er met je e-mail uitingen gebeurt. Welke clients worden gebruikt? Hoe vaak wordt de e-mail via mobiel gelezen en hoe vaak wordt hij doorgestuurd? Onze consultant begeleidt de analyse en overlegt de resultaten telefonisch. Op basis van die analyse worden vervolgstappen bepaald.

  Zelf een test doen?
  Net als bij het gebruik van webanalytics pakketten geven de cijfers je net weer een beetje meer inzicht. Blinker voert de e-mail analyse volledig voor je uit. Je stelt je e-mailing op en wij zorgen daarna dat de koppeling met Litmus wordt gelegd. Na verzending analyseren we de resultaten en overleggen die met je. Je kunt direct je volgende e-mailing verbeteren.

  Kosten
  Wij voeren de Litmus E-mail Analyse volledig voor je uit voor € 200 ,-. Voor dit bedrag ontdek je welke clients worden gebruikt, hoe vaak de e-mail mobiel wordt gelezen en hoe vaak hij wordt doorgestuurd. Onze consultant begeleidt de analyse en overlegt de resultaten telefonisch. Op basis van die analyse worden vervolgstappen bepaald.

  Welk advies kunnen wij je geven?

  Kunnen wij, met onze expertise op het gebied van e-mail marketing, je helpen je ambities te realiseren? Vul het contactformulier in, dan nemen we dezelfde werkdag nog contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook bellen op: 079- 363 70 60.
   

  Blinker helpt je verder op weg met producten, kennis & diensten

  KENNIS

  White paper: Meer rendement uit e-mail marketing

  Blinker geeft je in dit document handvatten om te kunnen testen welke e-mail marketingelementen het beste werken voor je doelgroep. Download de kennis en pas het meteen toe op je eigen e-mail marketingactiviteiten.

  PRODUCTEN

  Marcom Campaigns
   

  Marcom Campaigns is ontwikkeld op het fundament van Marcom Mailer. Met de bijkomende opties voor dynamische content, automatische campagnes en profielverrijking is dit de meest uitgebreide variant van MailPlus Marcom.

  DIENSTEN

  Copy mogelijkheden

  Wil je met copy je conversie verhogen? Blinker helpt je graag met het schrijven of redigeren van teksten, om zo de resultaten van je e-mail communicatie naar een hoger niveau te tillen.

  Contact met Blinker.

  Blinker BV
  Boris Pasternaklaan 16
  2719 DA Zoetermeer

  Verkoop: 079-363 70 60
  Support: 079-363 70 62
  E-mail: info@blinker.nl

  Google+ linkedin facebook twitter mail
  DDMA logo Deloitte logo Emerce logo