Litmus Analyse: onze geavanceerde e-mail analyse

Krijg nog meer inzicht in je klanten en prospects

Ben je benieuwd wat je allemaal kunt leren van je eigen prospects en klanten? Onze Litmus E-mail Analyse geeft je een nog dieper inzicht over wat er met je e-mail uitingen gebeurt. Welke clients worden gebruikt? Hoe vaak wordt de e-mail via mobiel gelezen en hoe vaak wordt hij doorgestuurd? Onze consultant begeleidt de analyse en overlegt de resultaten telefonisch. Op basis van die analyse worden vervolgstappen bepaald.

Zelf een test doen?
Net als bij het gebruik van webanalytics pakketten geven de cijfers je net weer een beetje meer inzicht. Blinker voert de e-mail analyse volledig voor je uit. Je stelt je e-mailing op en wij zorgen daarna dat de koppeling met Litmus wordt gelegd. Na verzending analyseren we de resultaten en overleggen die met je. Je kunt direct je volgende e-mailing verbeteren.

Kosten
Wij voeren de Litmus E-mail Analyse volledig voor je uit voor € 200 ,-. Voor dit bedrag ontdek je welke clients worden gebruikt, hoe vaak de e-mail mobiel wordt gelezen en hoe vaak hij wordt doorgestuurd. Onze consultant begeleidt de analyse en overlegt de resultaten telefonisch. Op basis van die analyse worden vervolgstappen bepaald.