Advies op maat

  Al het e-mail marketingadvies dat je nodig hebt


  Wil je weten of je e-mail marketing optimaal scoort? Maar heb je professionele begeleiding nodig om dit zo goed mogelijk te doen? Onze e-mail marketingconsultants komen graag bij je langs om je te helpen je e-mail marketingactiviteiten te professionaliseren. Van een dagdeel tot drie maanden: we staan altijd voor je klaar. 

  Advies (per dagdeel) € 500,-
  Je kunt onze e-mail marketingconsultants inschakelen om te helpen bij het professionaliseren van jullie activiteiten. Van een analyse van jullie inschrijfpagina tot een compleet nieuw e-mail marketingplan.

  Adviesbundel vanaf € 1.800
  Wil je vaker gebruik maken van onze consultants? Dan is het handig om een adviesbundel aan te schaffen.

  Drie maanden advies € 750
  Speciaal voor nieuwe klanten biedt Blinker het drie maanden adviestraject aan. Twee tot drie maanden na de start maak je voor acht uur gebruik van onze consultants tegen een sterk gereduceerd tarief (-25%). Je bepaalt zelf de onderwerpen om te behandelen in samenspraak met onze consultant. De ideale stap naar snelle succesvolle e-mail marketing.

  Welk advies kunnen wij je geven?

  Kunnen wij, met onze expertise op het gebied van e-mail marketing, je helpen je ambities te realiseren? Vul het contactformulier in, dan nemen we dezelfde werkdag nog contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook bellen op: 079- 363 70 60.
   

  Blinker helpt je verder op weg met producten, kennis & diensten

  KENNIS

  Workshop e-mail marketingplan

   

  Is een goed doordacht e-mail marketingplan maken één van je ambities? In één middag helpt Blinker je, je eigen e-mail marketingplan op te stellen.

  PRODUCTEN

  Marcom Campaigns
   

  Marcom Campaigns is ontwikkeld op het fundament van Marcom Mailer. Met de bijkomende opties voor dynamische content, automatische campagnes en profielverrijking is dit de meest uitgebreide variant van MailPlus Marcom.

  DIENSTEN

  Full service dienstverlening
   

  Voor het uitbesteden van e-mail campagnes, online enquêtes of het versturen van een complete (geredigeerde) nieuwsbrief ben je bij ons aan het juiste adres. Blinker neemt namelijk graag werk uit handen.

  Contact met Blinker.

  Blinker BV
  Boris Pasternaklaan 16
  2719 DA Zoetermeer

  Verkoop: 079-363 70 60
  Support: 079-363 70 62
  E-mail: info@blinker.nl

  Google+ linkedin facebook twitter mail
  DDMA logo Deloitte logo Emerce logo